Extra's:
Waxen, Brows & Lashes, Massages

Deze en andere extra opties zijn apart bij een gezichtsbehandeling te boeken, maar ook los.

Wenkbrauwen epileren/waxen of bovenlip waxen is inbegrepen bij de Sothys Cosmeceutische Instituut Gezichtsbehandelingen en bij de Revive Grande Gezichtsbehandeling.

Bij de start van elke Brow en Lash behandeling wordt de behandelwijze besproken. Op basis van deze informatie en uw wensen gaan we aan de slag.
Na de behandeling wordt tijd voor u genomen met een op maat gemaakt advies en een lekker kopje koffie, thee of fris bronwater.
Deze extra tijd voor u (ca. 10 minuten) is bij de behandeltijd inbegrepen.


Lycon wax levert superieure resultaten. De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.


Wenkbrauwen epileren/waxen, verven, Brow Mapping, een Brow Lamination of Henna Brows.

  • Bij Brow Mapping wordt uw perfecte wenkbrauw uitgemeten en uitgetekend. In overleg wordt uw mooiste wenkbrauw gevormd. Eenmalig te doen, om daarna uw mooie gevormde wenkbrauwen bij te kunnen houden.
  • Een Brow Lamination of Wenkbrauw Lift is een luxe verzorging voor de wenkbrauwen die de wenkbrauw voller en strakker maakt in enkele stappen. Het lijkt een beetje op het microblading effect (hairstrokes). De resultaten blijven 4 tot 6 weken zichtbaar.
  • Henna Brows zijn populair. Met deze speciale wenkbrauwverf krijgt u namelijk heel strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt mee geverfd.
  • Hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat u al die tijd geen make-up nodig heeft.

Een Lash Lift is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.
De wimpers worden door siliconen pads gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig.
Met deze techniek lijken de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en sprekender blik krijgt. De wimperlift is niet schadelijk voor uw wimpers en blijft 6 tot 8 weken zitten.


Een lichte dagmake-up is niet inbegrepen bij de Revive, wel bij de Sothys Gezichtsbehandelingen.


Deze en andere extra opties zijn apart bij een gezichts- of een lichaamsbehandeling te boeken.