Lycon

De wereld van Lycon

Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen.
Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Waxformules

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Resultaten

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.

Haartjes blijven weken weg en er groeien geen harde stoppels terug. De Lycon methode is doeltreffend, niet te pijnlijk en zacht voor de huid. Ook gebruikt Lycon goede nazorgproducten. 
 

Producten

Lycon heeft ook heel goede en bijpassende (nazorg) producten voor thuis. Zo zijn er scrubs, bodycrèmes en anti-haaringroei producten.
Ook zijn er leuke cadeauverpakkingen.

Voor aankoop of bestellingen, neem contact op met Revive by JO