Sothys

De wereld van Sothys

Sothys is de Griekse naam die de oude Egyptenaren gaven aan een zeer heldere ster. Ze straalde zo fel, dat ze aangezien werd als een superjuweel. De mens was helemaal in de ban van haar uitstraling en schoonheid.

Sothys staat al meer dan 75 jaar voor knowhow, noviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging, zowel voor de man als de vrouw. Voor alle huidproblemen heeft Sothys een adequate oplossing.

Les Jardins Sothys™ is in harmonie met de natuur. In een beschermde omgeving is een natuurlijk laboratorium waar alles in het teken staat van de verkenning van de plantenwereld en van de buitengewone actieve stoffen die deze flora rijk is.

Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Sothys is hypoallergeen, wat inhoudt dat een allergische reactie tot het minimum beperkt wordt.

Sothys producten bevatten geen dierlijke grondstoffen, worden niet op dieren getest.
Er wordt juist gewerkt met plantaardige grondstoffen die in eigen laboratorium en tuinen worden gekweekt. Getest wordt er op personen.
De producten worden ecologisch verpakt.

Kortom: Sothys biedt u een verzorgd, fris en stralend uiterlijk!

Producten

Sothys heeft naast de prachtige behandelingen ook bijpassende, hoogwaardige producten voor thuis.
Voor elk huidtype is er afgestemde verzorging te krijgen.
Ook zijn er leuke cadeauverpakkingen, vaak met een setkorting.

Voor aankoop of bestellingen, neem contact op met Revive by JO

Exclusieve methode Digi-Esthetique Sothys

Om de doeltreffendheid van de behandelingen te versterken heeft Sothys Digi-Estetique ontwikkeld. Dit is een manuele massagemethode die bestaat uit een combinatie van Digitopressie, modelage en drainage. Deze dompelt u onder in een toestand van diepe ontspanning en verbetert de opname van actieve bestanddelen.

Deze speciale massage wordt uitgevoerd bij onze speciale Cosmeceutische Instituut behandelingen!