Verzorgende Gezichtsbehandelingen

Sothys

Sothys staat al meer dan 75 jaar voor knowhow, noviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging, zowel voor de man als de vrouw. Voor alle huidproblemen heeft Sothys een adequate oplossing.

Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Sothys is hypoallergeen, wat inhoudt dat een allergische reactie tot het minimum beperkt wordt.

Sothys producten bevatten geen dierlijke grondstoffen, worden niet op dieren getest.
Er wordt juist gewerkt met plantaardige grondstoffen die in eigen laboratorium en tuinen worden gekweekt. Getest wordt er op personen.
De producten worden ecologisch verpakt.

Kortom: Sothys biedt u een verzorgd, fris en stralend uiterlijk!

Revive Petite

In deze kleine behandeling, met op uw huid afgestemde Sothys producten, starten we met een oppervlaktereiniging, gevolgd door een dieptereiniging. Hierna krijgt u een heerlijk masker welke is afgestemd op uw huidtype. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème, afgestemd op uw huidconditie.

Revive Entre

Gezichtsbehandeling, met op uw huid afgestemde Sothys producten, waarin zowel een oppervlaktereiniging als een dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens het masker geniet u van een ontspannen hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème, afgestemd op uw huidconditie.

Revive Grande

Heerlijke ontspannen en uitgebreide gezichtsbehandeling, met op uw huid afgestemde Sothys producten, waarin zowel een oppervlaktereiniging als een dieptereiniging wordt gegeven. Ook worden, als u dat wenst, de wenkbrauwen of bovenlip gewaxt/geëpileerd en onzuiverheden verwijderd.
Een ontspannen massage van het gezicht, de hals en het decolleté maakt de behandeling compleet, gevolgd door een gezichtsmasker. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème, afgestemd op uw huidconditie.

Sothys Organics

Nieuwe compleet Vegan gezichtsbehandeling!

Met zijn complex van biologische plantaardige actieve ingrediënten (o.a. berkensap en meidoornbloemenwater), is Sothys Organics® ontwikkeld om tekenen van vermoeidheid te verminderen, de gelaatstrekken zichtbaar glad te strijken en frisheid en uitstraling te geven aan de huid. Dompel u onder in het hart van de natuur, terwijl u luistert naar bijpassende muziek en geniet van een moment van diepe ontspanning dankzij een intens ontspannende cocooning massage van het gezicht en de hoofdhuid.

Alle Sothys Organics®-producten zijn gecreëerd met een eco-designbenadering:

✔️ De gebruikte materialen zijn gerecycled en/of recyclebaar

✔️ De verschillende verpakkingen zijn vervaardigd in Frankrijk of in Europa

✔️ Het karton dat gebruikt wordt voor de dozen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen

✔️ De doosjes zijn aan beide zijden bedrukt zodat een bedrukte inzet niet meer nodig is
 

De behandeling bestaat uit het reinigen van het gelaat en een gommage (dieptereiniging), een massage van het gezicht en hoofdhuid, 2 serums en een bijbehorend masker. Afsluitend een verzorgende crème welke is afgestemd op uw huidconditie.

Sothys Peau Sensibles Spa

Een gezichtsbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid.

Op basis van Eau Thermale Spa afkomstig uit de bronnen van Spa Marie-Henriette in de Belgische Ardennen. Zonder geur en kleurstoffen en hypoallergeen.
Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.

De behandeling bestaat uit het reinigen van het gelaat, een reinigingsmasker, een massage van het gezicht, de hals en het decolleté, een serum en bijbehorend masker. Afsluitend een verzorgende crème welke is afgestemd op de huidconditie.

Sothys Homme

Speciale gezichtsbehandeling voor de mannenhuid.

Omdat de huid van de man, vetter, dikker en grover is, heeft deze huid andere behoeftes qua werkstoffen. De huid wordt versterkt en is beter beschermd. Ze is weerbaarder tegen agressieve invloeden van buitenaf en helpt vroegtijdige huidveroudering te vertragen.
Een ontspannende gezichtsbehandeling op basis van vulkanisch gesteente voor een energie boost in de huid, met een geursensatie van Witte Muskus, Amber, Lavendel, Ceder en Sandelhout.

De behandeling bestaat uit het diepte reinigen van het gelaat, een hoofdhuidmassage, het verwijderen van onzuiverheden, een serum met een massage van het hoofd, gezicht, de hals en een bijbehorend masker. Afsluitend een verzorgende crème welke is afgestemd op de huidconditie.

Sothys Seizoensbehandeling Herfst-Winter Maracuja-Acaibes

Deze frisfruitig geurende behandeling geeft diepe ontspanning en verzorging waardoor je huid straalt.

De extracten van Maracuja en Acaibes bevatten vitamine C en antioxidanten. Deze helpen om je huid een frisse uitstraling te geven.
Geschikt voor alle huidtypes. 

Er is ook een aanbieding! 
Boek de combinatie van de behandeling met een seizoensproduct t.w.v. €29. 
Je krijgt dan het product met 40% korting.

Wenkbrauwen epileren/waxen of bovenlip waxen is inbegrepen bij de Sothys Cosmeceutische Instituut Gezichtsbehandelingen en bij de Revive Grande Gezichtsbehandeling.

Een lichte dagmake-up is niet inbegrepen bij de Revive Petite en Entre, wel bij alle andere Sothys Gezichtsbehandelingen.

Ontherapy Behandeling en Producten

Huidverzorging voor de huid in therapie.

De oncologische therapie heeft een negatieve invloed op alle huidtypen, maar vooral op de gevoelige huid. Een droge huid, jeuk, roodheid, irritatie, schilfers zijn enkele van de effecten die de huid kan vertonen.

Ontherapy is niet van Sothys, maar van een gerenommeerd Italiaans cosmetisch bedrijf.

De Ontherapy lijn biedt huidverzorgingsproducten met een uitgebalanceerde formule om zacht te reinigen, te voeden, regenereren en beschermen van de huid vóór, tijdens en na de therapie.

De speciale korte gezichtsbehandeling is zacht, beschermend en geeft een moment van ontspanning met zoals als afsluiting bij elke behandeling een kopje koffie of thee met wat lekkers.