Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen - Cosmeceutische Instituutbehandelingen

De Detox-, Hydra- en de Jeunesse behandeling zijn Cosmeceutische Instituut Gezichtsbehandelingen.
Cosmeceutisch wil zeggen: snelwerkend en sterke werkstoffen en een langdurige werking. 

Met de cosmeceutische, wetenschappelijk onderbouwde werkstoffen van Sothys, heeft u na 1 behandeling al onmiddellijk zichtbaar resultaat. De werkstoffen werken als een medicijn, snel, sterk, langdurig en gaan diep de huidlagen in, dus zeer effectief.

Wenkbrauwen epileren/waxen, bovenlip waxen of onzuiverheden verwijderen is inbegrepen bij de Sothys Cosmeceutische Instituut Gezichtsbehandelingen, evenals een lichte dagmake-up.

 

Exclusieve methode Digi-Esthetique Sothys

Om de doeltreffendheid van de behandelingen te versterken heeft Sothys Digi-Estetique ontwikkeld. Dit is een manuele massagemethode die bestaat uit een combinatie van Digitopressie, modelage en drainage. Deze dompelt u onder in een toestand van diepe ontspanning en verbetert de opname van actieve bestanddelen.

Deze speciale massage wordt uitgevoerd bij de Cosmeceutische Instituut Gezichtsbehandelingen!

Détox-Energie-behandeling, unieke combinatie van detoxen van de huid en een energieboost voor de huid

De behandeling geeft een natuurlijke boost van energie, zorgt voor een heldere teint en biedt weerstand tegen de invloeden van stress, vervuiling, tijdens en na ziekte. Ook geschikt voor onzuivere huiden, rokershuiden of huiden die een flinke oppepper nodig hebben.

Biologische Ginseng, een extract van biologische vlierbessen en ontgiftende peptiden, stelt de huid in staat zich te herstellen van vervuiling. Gecombineerd met de doelgerichte massagegrepen van de Digi-Esthetique, een speciale massagetechniek gemaakt voor Sothys, geniet u van een ultieme huidverbeterende, revitaliserende en ontspannen behandeling.

De behandeling bestaat uit het reinigen van het gelaat en een gommage (dieptereiniging), extra bescherming, serum, een massage van het gezicht, hals en decolleté en 2 maskers met hoofdhuidmassage. Afsluitend een beschermende, verzorgende crème welke is afgestemd op uw huidconditie.

Voor een extra boost volgt u deze behandeling in kuurverband. Na een kuur van 3 behandelingen in zes weken is uw huid zichtbaar opgefrist. Bij een kuur krijgt u 25% korting op de 3e behandeling.

Hydra4, een hydraterende behandeling met 4-voudig hyaluronzuur

Een intensief vochtbad voor de huid, door middel van viervoudig hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een hyaluronzuur-injectie ''look-like effect''. Met microhyaluron, welke doordringt tot in de diepere huidlagen voor betere celvernieuwing.
De huid voelt soepeler aan en lijntjes vervagen. Dit is een perfecte behandeling voor de gedehydrateerde huid.

Gecombineerd met de doelgerichte massagegrepen van de Digi-Esthetique, speciale massagetechnieken gemaakt voor Sothys, geniet u van de ultieme huidverbeterende en ontspannen behandeling op het gebied van hydratatie.

De behandeling bestaat uit een rugmassage, het reinigen van het gelaat en een gommage (dieptereiniging), een massage van het gezicht, hals en decolleté gecombineerd met meerdere maskers en serums. Afsluitend een hydraterende, verzorgende crème welke is afgestemd op uw huidconditie.

Voor een extra boost volgt u deze behandeling in kuurverband. Na een kuur van 3 behandelingen in zes weken is uw huid zichtbaar gehydrateerd. Bij een kuur krijgt u 25% korting op de 3e behandeling.

Jeunesse ßP3, verjongende behandeling, in 3 behandelingen tot 6 jaar jonger!

Een verjongende behandeling, waarbij de huid de glans krijgt van jeugdigheid en de tekenen van veroudering, zoals huidverslapping en rimpelvorming verminderen.

Een professionele behandeling, met maar liefst 2 serums en 3 maskers, gecombineerd met de doelgerichte massagegrepen van de Digi-Esthetique. Met de speciale massagetechnieken die gemaakt zijn voor Sothys, geniet u van de ultieme huidverbeterende en ontspannen behandeling op het gebied van verjonging.

De behandeling bestaat uit het reinigen van het gelaat en een gommage (dieptereiniging) inclusief een voorbereidende lotion, serum, een massage van het gezicht, hals en decolleté gecombineerd met 3 maskers en nog een serum. Afsluitend een verjongende, verzorgende crème welke is afgestemd op uw huidconditie.

Voor een optimaal effect volgt u deze behandeling in kuurverband. Na een kuur van 3 behandelingen in zes weken is uw huid zichtbaar verbeterd. Bij een kuur krijgt u 25% korting op de 3e behandeling.

Secrets de Sothys,
verjongende en verzachtende behandeling,
neusje van de zalm van de gezichtsbehandelingen!

De Soin excellence Secrets de Sothys® combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke excellente behandeling, een moment van onvergetelijk welzijn in een subtiel geparfumeerde ambiance.

Een gezichtsbehandeling in 8 stappen combineert een weldadige make-upverwijdering, een ultradoeltreffende gommage, uitzonderlijke modelages, hoogpresterende maskers en een afsluitende lissage met ijsblokjeseffect.

Exclusieve technieken voor gezichtsmodelages van Sothys, waaronder een geheel nieuwe techniek van de Soin excellence Secrets de Sothys®. De Liftoplastie™ bestaat uit grondige petrissages die de architectuur van uw gezicht herstellen en het gezicht veerkrachtig maken.

Geschikt voor alle huidtypes.

Het unieke excellente ritueel. Wanneer zintuiglijkheid en techniciteit samengaan…

[W.]™ +   gezichtsbehandeling, kuur en producten

Effectieve behandelingen en producten die helpen ouderdomsvlekken te verminderen. 

Een intense peeling met glycolzuur, waarbij de bovenste laag van de huid wordt verweekt. De huid wordt daarbij gestimuleerd, met o.a. vitamine C, tot de aanmaak van nieuwe cellen. Er ontstaat hierdoor dus een verhoogde celdeling. Oftewel, de huid gaat zich sneller vernieuwen. 
Dit leidt tot een gladdere en egalere huid. Ouderdomsvlekken zullen hierdoor vervagen. 

Fundamental [W.]™ + 
Behandeling bij lichte of beginnende pigmentvlekken of als onderhoud tussen de kuren [W.]™ +

Intensif Kuur [W.]™ + 
Het antwoord voor een huid met verschillende behoeften: ophelderen van de teint- vervagen van pigmentvlekken in 4 behandelingen in 4 weken. 

Verzorgingsproducten [W.]™ + 
Onderhoud het onderdrukken van pigmentvlekken met de thuisproducten van de [W.]™ + lijn. 

Peeling Resurfaçant Gezichtsbehandeling

Voor een versnelde celvernieuwing van de huid

Bij deze salonbehandeling, waarbij de huid intensief wordt vernieuwd, wordt een peeling bestaande uit o.a. glycolzuur, salicylzuur en een zoethoutextract gecombineerd met manuele microdermabrasie. 

De cosmetische peeling van de bovenste huidlaag zorgt ervoor dat de vermoeide en doffe huid weer glad aanvoelt en straalt. En door de bijzondere intensieve massage zullen ook de oneffenheden, rimpels, lijntjes en pigmentvlekken verminderd worden.

Bij te boeken extra: Vitamine C Ampul, voor direct zichtbare stimulatie van de huidcellen!